Thursday, 19 January 2012

Azwan Ali-Ummi Hafilda berdamai.

Salam.

Semalam Nana ada cerita pasal Azwan Ali. Entry ni pon nak cerita pasal Azwan Ali. Why? Because I want to welcome his change. Dieorang dah buat perdamaian. Yup, Azwan Ali dah berdamai dengan Ummi Hafilda.

Ni ha..

Saya melakukan akuan bersumpah ini kerana saya akui yang saya terkhilaf dan kerana bersandarkan hasil hasutan-hasutan… Sidang media ini adalah untuk jernihkan keadaan. Dia (Ummi Hafilda) bukan wanita keji. Saya mohon maaf kepada Ummi juga kerana tuntutan ibu yang tabah menghadapi dugaan kerana pergolakan anak-anak


Adik beradik ni sebenarnya dah tak bertegur sapa lama dah. Boleh ke macam tu? But now it seems that deme dah nak berdamai, elok benor le. Tak yah la nak charge under 506 tu smer. Menghabihkan boreh je. Banyak lagi court cases yang needs attention. Cases adik beradik menyaman seeloknya didamaikan dalam rumah. Kan sekarung seperut? Buat apa la nak gadoh ye tak?




Better for both. Didoakan agar adik beradik Azwan Ali ni semua berbaik-baik dan merapatkan tali silaturrahim sesama mereka.


Family comes first.


Tata!


xoxo
Iziana Nadia Ismail



No comments:

Post a Comment