Thursday, 19 January 2012

Gown Satu Juta

Salam.

Asal start je salam.. asal start je salam..
Asal salam je start (erk.......?)

Bagus la salam. Salam tu ucapan sejahtera. Kang start dengan Hai, biadab pulak. OK. Nana nak share pasal this one (1) gown that cost RM1.1juta.

[sebab bila jadi corporate lawyer ni, whenever we draft agreement on numerical kena ada word and number to avoid confusion]


Gown ni direka oleh Ralph and Russo dan berharga GBP 230 000.


Ia direka khas untuk Harrods punya store. Alaa Harrods yang popular tu. Nak tau klik sini
Harrods ni ada kat KLCC. Yang paling Nana suka pasal Harrods adalah ini:


Nana memilikinya dulu. Namun telah hilang disebat budak-budak pencuri UIA. Bag ni sangat eksklusif. Ia mempamerkan citarasa mewah si pemakai. (Nak jadi editor majalah fesyen lah. Boleh? Boleh jalan) Harrods punya signature shopper ni memang classic. Boleh sangat la nak letak barang dalam beg plastik Giant or Tesco. Namun explanation Nana untuk memiliki signature shopper Harrods di atas ini adalah, duit tak boleh bawak masuk kubur. Kerja macam lembu, dapat gaji, beli la beg yang elok-elok sikit untuk diri sendiri. Macam ini atau ini------------>




 -------> ini Unty Nana punya.


Nana, mana gown nye? Oh ye. Ralit pula tengok bag Harrods. (jangan lupa dapatkan mereka di KLCC!) Nana suka Harrods KLCC (ada bear besar yang cumel)



NANA!! The Gown!! Oh yes.. Gown ni sempena pertunjukan Crystal Christmas kat gedung tersebut. Ada 150 000 batu Swarovski yang dijahit.



Yang nak kahwin pakai baju macam bidadari boleh la pi Harrods London. KLCC tak de ni. Tapi pastikan menutup aurat ye.

Bling Bling!

Tata!

xoxo
Iziana Nadia Ismail

1 comment:

  1. Hamboiii mahainyaaa....

    ***suke gaun bella kahwin dlm Twilight! :)

    ReplyDelete