Thursday, 26 January 2012

Kad kahwin Yusry and Lisa

Salam,

Cuti raya cina baru ni Nana balik Penang. Tok Mama tak sihat. Sedih. Hope Tok Mama will recover. Doakan Tok Mama Nana ok? Nana balik Penang hari Sabtu lepas. Nak jadikan cerita, Uncle Nana dah masuk high way Duta dah, tapi terpaksa patah balik sebab jam gilez. So we all quickly booked Firefly. Lesson to be learned: jangan pernah book firefly pada hari sama nak fly or else you yang kena fire! Fire yang membakar wallet dan handbag! But for the sake of Tok Mama, it's do or die. Hubby letak kereta kat depan Subang airport. Cekik darah. Another lesson learned, pegi airport Subang lain kali naik cab. But all that was worth every single moment bila dapat jumpa Tok Mama yang Nana sayang and dapat mengaji sebelah dia. I love you dear Tok Mama.

Balik KL on Tuesday dan terasa macam tak best. Tak de mood pon nak tulis apa-apa because dok teringat Penang. Ni la realiti hidup jauh dari famili. Bila ada apa-apa emergency, lari tak cukup tanah. 

Just wanna share kad kahwin Yusry and Lisa. Pada Nana kad dieorang simple sangat which is very good. Kad kahwin is something yang orang tengok kurang 2 minit masa dapat dan kemudian akan kembali tengok for another 30 saat pada hari wedding. So the least spent for wedding cards the better.

kad kahwin

Sederhana siot. This should be less than RM1. Inilah yang dianjurkan kepada kita sedara-sedari sekalian. Kad kahwin mereka tidak langsung menyimbolkan (ade ke perkataan ni?) populariti mereka sebagai artis. Takde gambar deme berpeluk-peluk. Takde initial kedua-duanya yang berkerawang-kerawang berpintal. Takde pakai material kad keras yang ala-ala RM25 sekeping. Nope.. So congrats for embracing the spirit of kesederhanaan. Ini patut dicontohi! 

So what about these? Sekali seumur hidup la katakan------> 

kad kahwin memey norman
Norman and Memey

Ayu and Tomok

Nabil Raja Lawak

SM Nasarudin and Marion

Zed Zaidi (unik gilez FB punya kad)

Mizz Nina and Noh

Dr. Muzaffar and Dr. Halina

Yang kumpulan Kristal tu

Sari Yanti 

Mawi and Ekin

kad kahwin ayu dan zakuan
Ayu Raudhah and Zaquan

Umie Aida

Dato' Siti Nurhaliza and Dato' K

Ada duit lebey kalau, tak kesah la...

Tata!

xoxo
Iziana Nadia Ismail

No comments:

Post a Comment