Wednesday, 18 January 2012

Perempuan tak payah mandi kat sini

Salam.

Nana suka swimming pool. Hubby pon suka swimming pool. Bila kami ada rumah nanti, kami nak buat swimming pool. Oleh itu kami mencari benih yang boleh bertumbesar menjadi pokok duit bagi kami mengejar cita-cita kami membina rumah yang ada swimming pool.

Tinggal angan semata.

Nana jumpa ni. Tapi perempuan tak dinasihatkan mandi kat dalam pool ni. Takut ada lelaki miang skodeng. Credit untuk bless




Pool yang sangat hebat menarik tertarik pool memang da bomb.

Tata!

xoxo
Iziana Nadia Ismail

1 comment:

  1. Nadiah Mohd Redzuan31 January 2012 at 23:29

    bestnye nana! kena buat pagar tinggi2 siap ade atap lg sbb takut org naik flight skodeng jugak hehe

    ReplyDelete