Tuesday, 17 January 2012

Rozita Che Wan: 1993 vs 2012

Salam.

Nana nak tulis pasal si cantik jelita Rozita Che Wan petang ni. If you are a celebrity, people definitely want to look at you and hear about you. So it's normal that I am writing here about her. Nana nampak gambar Cik Ta -----> 1993 (masa ni Nana baru darjah 1, ihik!)



Lain sangat muka ni dengan sekarang in year 2012.

Rozita che wan cantik dan seksi

Obviously she looks years younger! Terus rasa nak grab handbag pi beli Safi Rania Gold. Haha! Nana rasa la mesti ramai yang jealous dengan kejelitaan Cik Ta ni. Not only she is pretty, her body is soooo curvy and sexy. Kome tau idak berapa umor Cik Ta nih? 37 years old ok!! Pengsan sat...

Although you ladies out there ada yang rasa meluat kat Cik Ta nih, please sedar bahawa dia mampu membuatkan suami anda, abang anda, adik lelaki anda, mahupun ayah anda membeliakkan mata mereka seketika (walaupun di mulut kata Rozita Che Wan ni plastik, tapi dah lelaki tu lelaki jugak!). She is pretty and sexy, face that fact. So now marilah susun strategy untuk menjadi (dengan Cik Ta sebagai motivasi) cantik di luar dan di dalam.

Maybe we can start of with......


1) Exercise la, apa lagi?


2) Minum air banyak-banyak.


3) Eat healthy- protein, carb, veg, bla bla bla...


4) Buat facial 2 minggu sekali


5) Buat home sauna


6) Doa supaya sentiasa indah di mata Suami

Nana rasa Rozita Che Wan pon buat benda-benda ni la. Yang lain-lain tu kalau ada, Nana tak mau komen. Yang penting, we look at the positive value of her. She is fit and curvy without an ounce of fat! I want to be like that also lah.

Mari bersama-sama mencantik dan menyihatkan diri.

Tata Cik Ta!

2 comments:

  1. her eyes turn blue as she grows older is it? how come my other half is the other way round - blue to dark brown :D

    ReplyDelete
  2. your other half memang lain pada orang. Mana kelas kalau your other half sama macam Rozita Che wan? Thanx for reading uncle Zul

    ReplyDelete