Thursday, 19 January 2012

Tudung lawa-lawa di Online Hijab

Salam.

Tadi lunch Nana singgah kat butik Online Hijab. Butik ni dekat dengan office Nana. Nana blok N. N for Nana! Butik ni blok H. Plaza Damas ni blok deme sampai ke P. Haha. Begitulah ramainye pencarum-pencarum KWSP kat sini...

One thing about this butik that Nana like is the design which is very exclusive. Tak caye check it out here.
Ambassador dia is ex-tunang penjaga goal Malaysia, Khairul Fahmi Che Mat. Nama popular dia Jejari Runcing. But nama betol dia Elia. Nana visited the boutique once and bought one tudung. So pretty and comfortable. Tak berkenan langsung kalau pakai tudung yang kena pin bawah dagu. Yang ni tak, it slided into my head and neck perfectly.


With my new tudung and Jejari Runcing

She seems like a nice girl and very bubbly too. Nak tangkap gambar pon dia tak kesah. Sebab dia tak rasa dia terpaksa popular sebab jadi bekas tunang Khairul Fahmi. She is just a girl next door yang trying to move on with life despite people punya anggapan terhadap dia. Anyways, Nana suka butik ni. (bebel pasal Jejari Runcing plak Nana ni, but you guys can visit her blog.)

Butik ni very chic. Bukan chicken. Itu ayam. Chic adalah stylish. Konsepnya moden dan ringkas, jauh meninggalkan kedai-kedai tudung jalan TAR mahupun Kamdar. (Nampak sangat Nana tak suka Kamdar)









Nana dah beli 4 helai tudung XL yang cun-cun (tudung la yang cun, not me). And I bought one inner lace yang sangat sweet.


Korang boleh beli online kat link atas tadi. 

Aurat kita, tanggungjawab siapa? Ya. Kita!

Tata!

xoxo
Iziana Nadia Ismail

No comments:

Post a Comment