Tuesday, 28 February 2012

Dah tak de masa nak nulih nih... Busy!

Salam.

Post pasal sushi sebenarnya dah lama dah draft. Baru hari ni boleh publish. Punya la busy. (Konon)
Nak menulih ni sebenarnya kena ada bahan and kena ada mood. Kalau takde, memang zero la. And of course, paling kena ada adalah masa. Kalau tak de masa, tak de gunanya bahan tu smer.

Tak de masa dah ni. Nak buat keje balik.


Nanti ada masa Nana tulis ok?

xoxo
Iziana Nadia Ismail


No comments:

Post a Comment