Monday, 2 April 2012

My life is like a candy buffet!

Salam,

Apa khabaran semua? Haha. Cakap macam Johan dalam Lawak Ke Der pulak. Nana dah lama tak update blog. Kadang-kadang lupa pulak macam mana nak tulis. Heee. Sadis.

Di petang yang indah ni, teringat last weekend while ibu and ayah were around. Dieorang kalau datang, memang bising and huru hara jadi rumah ni. But that's what I like. Kalau tak, sunyi sepi je. Sendiri kena buat-buat havoc. Nyanyi hiburkan hati. (harap-harap abang mat sebelah tak dengar)

Nana memang macam tu. Macam ni. Macam-macam... I am colourful. I can be anything and everything. My daddy says I am one cheerful girl while I was little. Couldn't agree more. I remember how I like to skip here and there at school. Jalan elok-elok bila nampak cikgu. Bila line clear, I would continue skipping and singing lagu yang baru belajar dalam kelas muzik.

Dah 26 tahun hidup ni, I am confident that I have been a very happy girl. What more can I ask for? Bersyukur banyak-banyak ke hadrat Allah taala.

My life is like a candy buffet. Sweet, colourful and filled with happiness!

Tata!

Xoxo
Iziana Nadia Ismail

No comments:

Post a Comment