Monday, 18 June 2012

It has been a while now...

Salam.

Lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanye tak blog.

So many things happened. Work. Life. And Everything In Between.

Will start writing soon.

xoxo
Iziana Nadia Ismail

Monday, 2 April 2012

My life is like a candy buffet!

Salam,

Apa khabaran semua? Haha. Cakap macam Johan dalam Lawak Ke Der pulak. Nana dah lama tak update blog. Kadang-kadang lupa pulak macam mana nak tulis. Heee. Sadis.

Di petang yang indah ni, teringat last weekend while ibu and ayah were around. Dieorang kalau datang, memang bising and huru hara jadi rumah ni. But that's what I like. Kalau tak, sunyi sepi je. Sendiri kena buat-buat havoc. Nyanyi hiburkan hati. (harap-harap abang mat sebelah tak dengar)

Nana memang macam tu. Macam ni. Macam-macam... I am colourful. I can be anything and everything. My daddy says I am one cheerful girl while I was little. Couldn't agree more. I remember how I like to skip here and there at school. Jalan elok-elok bila nampak cikgu. Bila line clear, I would continue skipping and singing lagu yang baru belajar dalam kelas muzik.

Dah 26 tahun hidup ni, I am confident that I have been a very happy girl. What more can I ask for? Bersyukur banyak-banyak ke hadrat Allah taala.

My life is like a candy buffet. Sweet, colourful and filled with happiness!

Tata!

Xoxo
Iziana Nadia Ismail

Tuesday, 27 March 2012

Lamanya la tak update blog

Salam.

Maafkan Nana. Lama tak update. Busy la katakan. Haha. Statement cam ada ramai yang baca blog dia! Perasan ler tew.

Actually, bila pikir balik mana perginya masa yang berlalu, kita akan terkejut sebab tak mampu menyenaraikan aktiviti yang kita lalui. Terlampau banyak. Pergi situ sini, makan sana sinun.. Jumpa orang itu orang ini. Dan macam2 lagi.

Paling kita blur ke mana perginya masa adalah pada hari sabtu dan ahad. Rasa kejap je berlalu. Padahal tak puas cuti kan?

Haha! Esok tu semua monday blues...

Apa jadi pon, Nana rasa kita kena sentiasa cherish every moment in life because they are irreversible.

Treasure every moment and love more.

Tata!

Xoxo,
Iziana Nadia Ismail